Det hele starter aftenen før. Fjern det værste fedt og sener fra oksetykkammen med en skarp kniv.
Rør herefter krydderierne til rubben sammen og gnub dem godt ind i kødet.
Rul stegen i husholdningsfilm eller put dem i en stor brødform og rul den med film og sæt den i køleskabet natten over.
Tilberedning
Næste formiddag finder du crockpotten frem (eller hvad du nu bruger til langtidstegning), rører simresovsen sammen og fordelen den rundt om kødet. Min fik ca. 6 timer i crock potten på LOW, hvilket vist nok svarer til et sted mellem 75-100 grader.
Når stegetiden er ovre, fisker du stegen op og lader den afkøle lidt.
Riv den nu med en gaffel og bland den godt med simresovsen. Server med en lille dusk persille på toppen.
Sammen med kødet fik vi en cremefraichedressing rørt med hvidløg, persille og salt og peber, og så fik vi tre forskellige slags grøntsagstilbehør til, men dem kan vi tage en anden dag.