Go Back
+ servings
De bedste sojaristede mandler - tamari-ristede mandler --> madbanditten.dk

De bedste sojaristede mandler

Antal: 1 stort glas
Udskriv

Ingredienser

  • 600 g mandler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 1/4 tsk cayennepeber
  • 0,7-1 dl sojasauce eller glutenfri tamari glutenfri soja (reklamelink)
  • 2 tsk kokossukker kan udelades

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 130 grader varmluft.
  • Opvarm olivenolie på panden (middel varme) og vend mandlerne rundt heri.
  • Drys med rosmarin og spidskommen og vend dem godt rundt. Hæld tamari/soya på panden og rør rundt. Drys lidt cayennnepeber og kokossukker over og rør rundt, til tamarien er fordampet.
  • Hæld mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 20-25 minutter.
  • Tag ud og lad afkøle. De virker måske lidt gummiagtige lige først men de bliver sprøde, når de afkøles.
  • Opbevar dem i et glas med tætsluttende låg.

Noter

Portionen er som sagt virkelig stor og kan med fordel halveres.