Go Back
Paleo-boller / kernestykker med chokolade. Glutenfrie --> madbanditten.dk

Kernestykker med chokolade

Udskriv

Ingredienser

KERNESTYKKER MED CHOKOLADE – 12-14 STK

  • ca. 500 g blandede kerner og nødder (hørfrø, sesam, solsikke + evt. græskarkerner + lidt mandler, hasselnødder, usaltede cashewnødder etc.)
  • 3 store æg (eller 4 mindre)
  • 30 g smeltet smør
  • 1 tsk salt
  • 150 g hakket mørk chokolade (70-85%)

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 160 grader.
  • Bland alle kerner og nødder sammen i en skål.
  • Pisk æggene sammen i en skål ved siden af og bland det ind i kerneblandingen sammen med det smeltede smør og salt.
  • Rør den hakkede chokolade ind i kernemassen med en ske.
  • Fordel dejen i muffinforme og bag i ovnen i ca. 35-40 minutter, eller indtil de er blevet let gyldne i toppen.
  • Tag ud og lad afkøle på rist.
  • Jeg opbevarer enkelte i køleskabet og resten i fryseren. På den måde kan jeg nemt tage en eller to ud efter behov.