Go Back
Rabarberkylling i karry --> Madbanditten.dk

Rabarberkylling i karry

Udskriv

Ingredienser

RABARBERKYLLING I KARRY – 4 PERSONER (+ en frokost)

  • 600 g kyllingeinderfilet
  • saft fra o 5 citron
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk karrypulver
  • kokosolie til stegning
  • 300 g rabarberstilke
  • 400 ml kokosmælk
  • 1 dl kyllingebouillon (rigtig gerne den hjemmelavede)
  • 0,5 spsk Sambal Oelek (evt. mindre!)
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør marinade af citronsaft, olivenolie og karrypulver. Skær kyllingeinderfileterne i tern og læg dem i marinaden i nogle timer, hvis du har tid. Mine lå det meste af eftermiddagen.
  • Skær rabarber i små stykker. Rør kokosmælk, kyllingebouillon, sambal oelek og salt og peber sammen i en skål.
  • Opvarm ovnen til 170 grader.
  • Brun kyllingeternene på en varm pande med kokosolie. Du behøver ikke gennemstege dem. Fordel rabarber i bunden af et ovnfast fad og hæld kyllingeternene herned. Rod dem godt sammen. Hæld sovsen over og sæt fadet i ovnen. Steg i ovnen i ca. 20-25 minutter.
  • Hertil fik vi kedelige grøntsagsstænger (gulerod og fennikel) og en lynagurkesalat med rødløg og hakket mynte. Ungerne fik lidt ris også.