Go Back
+ servings
Sprøde andelår på grill

Sprøde andelår på grill

Udskriv Pin
4
|
6 t

Ingredienser

  • 4-5 andelår
  • flagesalt
  • tørret rosmarin
  • 300 g andefedt

Sådan gør du

  • Gnid andelårene godt med salt og drys dem med rosmarin.
  • Læg dem i crockpotten/slow cookeren og fordel andefedtet over den. Sæt crock potten på LOW og 5-6 timer.
  • Cirka en gang i timen kigger du til andelårene og hvis de ikke er helt dækket af andefedt, tager du et par skefulde af andefedtet, der sejler rundt i bunden og hælder over andelårene.
  • Fisk herefter andelårene forsigtigt op. Forsigtigt, fordi kødet risikerer at ryge af benene, og du vil gerne grille både kødet, imens det sidder på benet!
  • Læg dem forsigtigt på et fad og læg dem herefter forsigtigt på den varme grill med skindsiden nedad.
  • Giv dem et par minutter på hver side og anret dem tilbage på fadet.
  • Fedtet og kødsaften i bunden af crockpotten, sier du, og hælder på glas.
  • Stil glasset på køl, og du har nu andefedt til næste gang og lidt fond til en god sovs.