Go Back
Orange-chokoladetrøfler med avokado og regnbuedrys --> Madbanditten.dk

Orange-chokoladetrøfler med avokado og regnbuedrys

Udskriv

Ingredienser

CA. 16 STK

  • 100 g chokolade 70%
  • 1 avokado
  • skal fra 1 øko-appelsin
  • 1-2 spsk appelsinsaft
  • 1 spsk yaconsirup (eller anden sødning)
  • 2 spsk kakaopulver
  • 1 nip salt

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen i vandbad. Halver avokado, fjern sten og skær kødet i tern. Kom det i en skål sammen med yaconsirup (eller anden sødning), appelsinskal og -saft, kakaopulver og salt. Rør det lidt sammen. Hæld den smeltede chokolade herned i og enten rør vildt og voldsomt med en ske, til der ikke er flere avokadoklumper eller brug stavblenderen, til du har en fin og ensartet masse. Sæt skålen i køleskabet i ca. 20 minutter. Er massen stadig for fedtet, lader du den stå lidt længere, men pas på den ikke kommer til at stå for længe, for så bliver massen for hård til at trille kugler af.
  • Form chokolademassen til kugler og tril dem i dit foretrukne drys og spis!

Noter

Synes du, det er noget pjat at putte avokado i en chokoladetrøffel, så prøv i stedet de “ægte trøfler” her: Chokoladetrøfler med lakrids.