Go Back
Sukkerfri hvid chokolade med pistacie og lakrids. LCHF og paleo. --> Madbanditten.dk

Hvid chokolade med pistacie og lakrids

Udskriv Pin
|

Ingredienser

HVID CHOKOLADE – 1 PLADE

  • 130 g mild kakaosmør (reklamelink)
  • 20 g kokosolie uden smag (reklamelink)
  • 2 spsk SukrinMelis (reklamelink)
  • 0,5 tsk vaniljepulver
  • 1 lille håndfuld afskallede saltede pistacienødder (ca. 20-30 g)
  • lidt lakridsgranulat

Sådan gør du

  • Smelt kakaosmør i vandbad.
  • Tag skålen af varmen og rør kokosolie ind i.
  • Rør herefter SukrinMelis og vaniljepulver ud i. Brug evt. et piskeris, hvis Sukrin klumper.
  • Dæk et stort fad med bagepapir og hæld massen ud herpå i et tyndt lag.
  • Sæt i køleskabet i 10 minutter, så den bliver en smule fast i det.
  • Hak pistacienødderne og fordel dem over chokoladen.
  • Drys en lillesmule lakridsgranulat ud over også, så den sætter sig fast i overfladen.
  • Sæt den tilbage i køleskabet og lad den stå her i et par timer, til den er helt stivnet.
  • Knæk eller bræk og server.
  • Drys evt. lidt ekstra lakridsgranulat over inden servering.