Go Back
+ servings
Myslibarer til aktive børn - uden tilsat sukker -->Madbanditten.dk

Hjemmelavede myslibarer til aktive børn

Antal: 12 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 130 g nødder jeg brugte pekan og cashew
  • 50 g dadler
  • 100 g havregryn jeg brugte glutenfrie
  • 40 g solsikkekerner
  • 30 g kokosmel almindeligt
  • 1 lille spsk kanel
  • 50 g peanutbutter
  • 50-60 g fibersirup clear se info i bunden af indlægget
  • 50 g kokosolie smeltet

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Hak nødderne og dadlerne og hæld dem i en stor skål sammen med havregryn, solsikkekerner, kokosmel og kanel.
  • Tilsæt kokosmel og fibersirup og fedt det hele godt rundt. Tilsæt til sidst kokosolie og rør det hele sammen til en fedtet masse. Rør lidt ekstra der, hvor der er dadel- eller peanutbutterklumper.
  • Fedt massen ned i en bageform beklædt med bagepapir. Min form målte ca. 18x25 cm. Klat dejen godt ud, så den er rimelig ensartet i overfladen.
  • Bag i ovnen i ca. 20 minutter. Tag ud, lad afkøle og skær i barer. Jeg opbevarer mine i køleskab, men jeg tror egentlig, at en tætsluttende beholder kunne gøre det lige så godt.

Noter

Opskrift og tekst herunder indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik