Go Back
Sojastegt rosenkål med rødbedespirer og mandler - lækkert LCHF-tilbehør --> Madbanditten.dk

Sojastegte rosenkål med rødbedespirer og mandler

Udskriv

Ingredienser

TILBEHØR TIL 2-4 PERSONER

  • 500 g rosenkål
  • smagsneutral kokosolie til stegning
  • ca. 0,5 dl tamari (glutenfri soja)
  • et nip cayennepeber
  • friskkkværnet peber
  • 1 lille håndfuld grofthakkede mandler
  • 2 lille håndfuld rødbedespirer

Sådan gør du

  • Rengør rosenkålene og skær det nederste af stokken af. Halver rosenkålene.
  • Opvarm kokosolie på panden og steg rosenkålene heri i 3-4 minutter ved høj varme. Hæld tamari på panden og steg til den er fordampet. Drys med cayennepeber og friskkværnet peber og tilsæt de grofthakkede mandler til sidst.
  • Pynt med rødbedespirer inden servering.