Go Back
Råmarinerede rødløg med appelsin og timian --> Madbanditten.dk

Råmarinerede rødløg med appelsin og timian

Udskriv Pin
|

Ingredienser

1 GLAS RÅMARINEREDE RØDLØG

  • 4 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • skræl fra en øko-appelsin
  • 0,5 dl olivenolie
  • 0,5 dl hvidvinseddike
  • 2 spsk rød balsamico
  • saft fra 0,5 appelsin
  • 1 tsk salt
  • 1 lille håndfuld frisk timian

Sådan gør du

  • Skær rødløg og hvidløg i tynde skiver.
  • Riv skallen af appelsinen med en tyndskræller. Pas på, du ikke får det hvide bitre med.
  • Rør olivenolie, hvidvinseddike, balsamico, appelsinsaft og salt sammen til en marinade.
  • Skold et sylteglas og fordel rødløg, hvidløg, appelsinskal og timian i det, så de er godt blandet ind i hinanden. Hæld marinaden over, læg låg på og vend glasset et par gange på hovedet, så marinaden fordeler sig over det hele.
  • Sæt glasset i køleskab i et par timer inden brug. Vend eller ryst evt. lige glasset et par gange. Nu er rødløgene klar til brug. De kan holde sig et par uger i køleskab.

Noter

Opskriften er inspireret af kogebogen fra 42Raw (adlink).