Gå tilbage
+ portioner
Sprøde løgbrød - helt uden gluten eller kornprodukter. Opskrift her: Madbanditten.dk

Sprøde løgbrød med sød smag

Samlet tid: 13 timer
Antal: 10 stk
Udskriv

Ingredienser

10 STK LØGBRØD

Sådan gør du

  • Riv løg groft på rivejernet i foodprocessoren og hæld de revede løg over i en skål.
  • Mal solsikkekerner til mel i foodprocessoren med den store kniv og hæld solsikkemelet oveni løgene.
  • Hæld resten af ingredienserne i og bland det hele godt sammen med en ske. Du får nu en fast fedtet dej.
  • Klat dejen ud i 10 lige store stykker og flad dem ud. Tør dem i dehydrator i 10-12 timer ved 57 grader og vend dem herefter og giv dem yderligere to timer. Opbevar i en lukket glasbeholder i køleskab.

Noter

 

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem