Go Back
+ servings
Grønne spidskålsruller: en vegetarisk og en fleksitarisk med laks. Nem og lækker opskrift her: Madbanditten.dk

Friske grønne ruller - en vegetarisk rulle og en lakserulle

Ret: Frokost
Køkken: Thai, Vietnamesisk
Keyword: Keto, Low Carb, Laks, Vegetar, Fisk, LCHF, Frokost, Dip
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 1
Udskriv

Ingredienser

  • 2 blade spidskål
  • 2 gulerødder (jeg brugte 1 orange og en lilla gulerod)
  • 1 stort blad grønkål
  • 1-2 spsk humus (eller pesto)
  • 50 g laks ca. tilberedt eller varmrøget
  • 1 spsk solskinsdip (eller anden dip)
  • friske urter

Sådan gør du

  • Rengør spidskålsbladene og skær det nederste af. Dvs. der hvor stokken er, og hvor den er lidt for stiv til at kunne rulle.
  • Skræl gulerødder og riv dem fint, enten med rivejern eller julienne.
  • Skær stokken af grønkål og hak bladene fint.
  • Læg de to spidskålsblade fladt ned med ydersiden nedad.

Vegetar

  • Smør et lag humus på og fordel herefter gulerødder, grønkål og urter over. Rul stramt og sæt rullen sammen med en tandstik.

Lakserulle

  • Smør et lag solskinsdip på og fordel laks, gulerødder, grønkål og urter over. Rul stramt og sæt rullen sammen med en tandstik.
  • Halver evt. rullerne, så du har fire små. Server med ekstra humus og solskinsdip og spis og vær glad.