Gå tilbage
+ portioner
Havregrynscookies med chokolade - sprøde og lækre, glutenfrie og næsten sukkerfrie --> Madbanditten.dk

Havregrynscookies

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 12 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 125 g glutenfrie havregryn (glutenfrie, hvis det er en prioritet)
  • 0,5 tsk vaniljepulver
  • 1 nip salt
  • 60 g mørk chokolade 70-85% (grofthakket)
  • 0,5-1 dl fibersirup gold (reklamelink)
  • 1 æg
  • 80 g smør smeltet

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 175 grader.
  • Rør havregryn, vaniljepulver, salt og hakket chokolade sammen i en skål.
  • Hæld smeltet smør, fibersirup og æg ned i havregrynsblandingen og rør godt sammen. Med en ske laver du små toppe af dejen, som du lægger på en bageplade beklædt med bagepapir. Flad dem en lillesmule ud.
  • Bag i ovnen i 10-12 minutter eller indtil de er gyldne i kanten.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem