Go Back
Regnbueruller - sundt, grønt tilbehør med smæk på smag og farver. Opskrift her: Madbanditten.dk

Regnbueruller - opskrift på sundt, grønt tilbehør

Udskriv

Ingredienser

  • 2 blade savoykål
  • 1 gulerod
  • 1 peberfrugt
  • lidt snittet spidskål min var lilla
  • lidt humus

Sådan gør du

  • Rengør savoykålbladene og dup dem tørre med køkkenrulle.
  • Snit alle dine grøntsager i fine stave eller strimler. Jeg brugte julienneskæreren til guleroden og en skarp kniv til resten.
  • Smør et lag humus (eller anden dip) på de to savoykålblade og fordel grøntsagsstavene over. Rul dem begge til to tykke ruller. Sæt evt. en tandstik i for at holde dem sammen eller spis dem håndhold.
  • Server resterne af humus eller dip sammen med resterne af grøntsagsstavene. Spis gerne et stykke kød eller fisk til. Jeg fik en rest fisk fra aftenen før.