Gå tilbage
+ portioner
Limemarineret laks med rødløg og kapers - nem og velsmagende forret - Nytårsmenuen 2015 --> Madbanditten.dk

Limemarineret laks med rødløg og kapers

Samlet tid: 1 dag
Antal: 4
Udskriv

Ingredienser

Sådan gør du

  • Start dagen før med at putte laksen i fryseren. Af hensyn til bakterierne bør den være frosset i 24 timer inden brug.
  • Imens laksen stadig er semi-frossen, skærer du den i tynde skiver. Læg lakseskiverne i et fad og hæld limesaften over. Lad dem marinere sådan i et par timer. Rør lidt rundt i dem, så alle lakseskiver marineres ligeligt.
  • Hæld limesaften fra, anret de limemarinerede lakseskiver på et fad og drys lidt hakket rødløg og kapers ud over. Server resten af rødløg og kapers i små skåle ved siden af til selvbetjening.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem