Go Back
+ portioner
Hjemmelavet hønsesalat med bacon - nem og lækker LCHF-frokost --> Madbanditten.dk

Hønsesalat med bacon

Ret: Tilbehør, Brunch, Salat, Sommersalat
Køkken: Dansk
Keyword: Salat, Påskemad, Påskefrokost, Frokost, Julefrokost
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Kalorier: 360.5kcal
Udskriv

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst tilberedt, gerne kogt
  • 100 g bacon sprødstegt
  • 100 g hvide asparges fra glas
  • 100 g champignon
  • smør eller kokosolie til stegning til stegning
  • salt og friskkværnet peber

Dressing

  • 4 spsk mayonnaise
  • 4 spsk cremefraiche 38%
  • 1 tsk sennep
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær eller riv hønsekød (eller kylling) i mindre stykker. Hæld det i en skål.
  • Skær de slatne hvide glas-asparges i mindre stykker og put dem i skålen til hønsekødet. Du må ikke udelade de hvide glas-asparges. Det er dem, der i høj grad giver den gode hønsesalatsmag!
  • Rengør champignon og skær dem i mindre stykker. Opvarm smør eller kokosolie på en pande og steg champignonerne heri, til de er bløde. Drys med salt og peber. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og hæld dem herefter i skålen til høns og asparges.
  • Rør dressingen sammen i en skål. Rør nu hele molevitten sammen.
  • Knus et par skiver bacon over hønsesalaten inden servering og server resten af baconskiverne ved siden af.