Go Back
+ servings
Toastbrød med få kulhydrater - low carb, LCHF og glutenfrit

Lyst toastbrød og en lækker toast/panini

Udskriv Pin
4
|
30 min

Ingredienser

  • 4 æg
  • 150 g hytteost
  • 30 g smeltet smør
  • 2 dl Pofiber reklamelink
  • 1 tsk bagepulver
  • lidt salt
  • lidt sesamfrø til drys

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 190 grader.
  • Blend æg med hytteost og smeltet smør. T
  • Tilsæt resten af ingredienserne og blend eller rør dejen godt sammen. Dejen bliver nu tyk og klistret pga. alle fibrene.
  • Hæld dejen i en bageform (ca. 18x25 cm) beklædt med bagepapir. Glat den med en dejskraber og drys lidt sesam over.
  • Bag i 20 minutter eller til brødet er gyldent på overfladen.

Noter

Til toasten brugte jeg lidt sennep som smørelse, en spansk skinke, jeg fandt i køleskabet og nogle gode skiver ost. Ned i multijernet med paninipladerne og vupti: Toast!
Eller panini, rettere, men er det ikke bare formen, der er forskellen? Uanset, så var det en virkelig dejligt frokost!