Go Back
+ portioner
Chiagrød med kakao og banan - lækker morgenmad - mælkefri, glutenfri, sukkerfri opskrift --> Madbanditten.dk

Chiagrød med kakao og banan

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 1
Udskriv

Ingredienser

  • 2 spsk chiafrø reklamelink
  • 1,5 dl vand
  • 1 dl kokosmælk Änglamarks i karton er lækker her
  • 1-2 spsk raw kakaopulver reklamelink
  • vaniljepulver
  • 50-100 g banan afhængigt af hvor sød, du vil have den

Sådan gør du

  • Læg chiafrø i blød i vand natten over i køleskabet. Næste morgen har du en fast og lidt blævrende chia-gel.
  • Rør, mos eller blend banan sammen med kokosmælk, kakaopulver og vaniljepulver. Rør kakao-kokos-massen ind i chia-gelen og rør det godt sammen.
  • Drys dine ønskede toppings på. Her blev der brugt min hjemmelavede nøddemysli, granatæblekerner og kakaonibs..