Go Back
+ portioner
Meunierestegte rødspættefileter - dvs. fisk vendt i mel og stegt i rigeligt smør. Her i en glutenfri og low carb version --> Madbanditten.dk

Meunièrestegt rødspættefilet

Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk, Dansk
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4
Udskriv

Ingredienser

  • 4 Rødspættefileter eller anden flad fisk
  • 1 dl Pofiber reklamelink
  • salt og friskkværnet peber
  • Rigeligt med smør evt. blandet med smagsneutral kokosolie

Sådan gør du

  • Hæld Pofiber ud i en flad tallerken.
  • Vend fiskefileterne i Pofiber. Fisken er jo "våd" i sig selv, så melet hænger fint ved uden brug af æg. Drys dem med salt og peber.
  • Opvarm smør/kokosolie på en stegepande og steg fiskene heri på begge sider. Vær forsigtig, når du vender dem. Tynde fiskefileter går let i stykker.
  • Smelt eller brun evt. lidt smør og server til. Ja, ja, jeg fik hjemmelavet remoulade til.