Go Back
+ portioner
Fyldte portobellosvampe med ost og bacon - lækkert og lidt snasket tilbehør. Perfekt for dig, der spiser LCHF. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Fyldte portobellosvampe med ost og bacon

Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Keto, Low Carb, Påskefrokost, LCHF, tilbehør, Striks lchf, Bacon, svampe, portobello
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 stk
Kalorier: 146.9kcal
Udskriv

Ingredienser

  • 400 g portobellosvampe store
  • 40 g bacon i skiver
  • 100 g revet ost
  • 1 håndfuld krydderurter fx hakket persille eller timian, til drys
  • 50 g rucolasalat til bund

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Fjern stokken fra svampene (gem dem evt. til senere brug).
  • Fyld hver svamp med revet ost.
  • Skær bacon i små skiver og fordel dem ovenpå svampene. Jeg brugte 1-1,5 skive bacon pr. svamp.
  • Placer på bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter, eller til baconstykkerne er godt stegte.
  • Tag ud, anret på fad med rucola i bunden og drys lidt hakket persille eller timian på toppen.