Go Back
+ servings
LCHF pølsebrød til low carb hotdogs. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Pølsebrød til hotdogs

Ret: Brød
Keyword: LCHF
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 8 stk
Kalorier: 97.71kcal
Ingen mel - perfekte til LCHF/Keto-livsstil
Udskriv

Ingredienser

  • 4 dl Pofiber reklamelink
  • 4 spsk loppefrøskaller reklamelink - mere hvis dejen er for våd
  • 100 g ost fintrevet, jeg brugte parmesan men en mildere ost ville nok være mere velegnet
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 4 store æg
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 3 dl kogende vand

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Bland Pofiber, loppefrøskaller, revet ost, bagepulver og salt godt sammen i en skål.
  • Pisk æggene sammen i en anden skål.
  • Vend æg og æblecidereddike ind i melblandingen.
  • Hæld kogende vand i lidt efter lidt, imens du pisker dejen med elpiskeren. Pisk dejen grundigt.
  • Ryd op i køkkenet, imens du lader dejen hvile.
  • Form dejen til 8 pøllehorn og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Skyl hænderne i koldt vand, hvis din dej klistrer til hænderne.
  • Bag pølsebrødene i ovnen i 30 minutter eller til de er brune og faste. Ja, ja, jeg kan godt høre, hvordan det lyder!