Go Back
+ servings
Kakao-chiagrød - sådan laver du chiagrød med perfekt konsistens - og få samtidig mit bud på lækre og sunde toppings. --> Madbanditten.dk

Kakao-chiagrød med mysli, tigernødder og kokos'nutella'

Ret: Dessert, Morgenmad
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 3
Udskriv

Ingredienser

  • 6 spsk chiafrø reklamelink
  • 500 ml kokosmælk den fra Änglamark i karton er lækker her
  • 1 stor spsk raw kakaopulver reklamelink
  • 3 dråber stevia reklamelink
  • evt. et nip vaniljepulver hvis jeg husker det

Sådan gør du

  • Put alle ingredienser i et stort glas, du har låg til. Et gammelt sylteglas eller lign. Og rør rundt.
  • Lad det stå lidt på køkkenbordet.
  • Kakaoen er lidt svær at røre ordentligt ud, og samler sig som små klumper på toppen. Rør lidt sporadisk, imens du smører madpakker eller rydder op i køkkenet, eller hvad du ellers laver der om aftenen.
  • Til sidst vil du se, at kakaoen opløser sig, og den brune farve bliver nogenlunde jævn. Rør den igennem en sidste gang, sæt låg på og sæt den i køleskabet.
  • Næste morgen rører du den igennem med en ske og hælder den mængde, du vil spise, op i en skål.
  • Drys med dine valgte toppings, fx nøddemysli, evt. lidt bærkakaonibs, revne tigernødder (se nedenfor), kokos-‘nutella’ eller anden nøddesmør