Go Back
+ portioner
hokkaido-fritter med bacon og chilimayo -lækker opskrift med græskar

Hokkaido-fritter med bacon og røget chilimayo

Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4
Udskriv

Ingredienser

  • 500 g hokkaidogræskar helst øko
  • olivenolie
  • 300 g bacon i skiver
  • salt og friskkværnet peber
  • evt. lidt frisk timian

Røget chilidip

  • 50 g mayonnaise
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 nip cayennepeber

Sådan gør du

Hokkaido-fritter

  • Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  • Halver hokkaido-græskar, skrab kernerne ud og skær resten i tynde skiver. Lad bare skrællen sidde på. Den kan sagtens spises (derfor helst øko).
  • Vend skiverne i olivenolie og rul bacon om dem. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med salt og peber.
  • Bag i ovnen i 30-35 minutter.

Røget chilidip

  • Rør dippen sammen i en lille skål og server til hokkaidofritterne.