Go Back
+ servings
Lækre, glutenfrie bananvafler med banan og havregryn - perfekt morgenmad til træningsdage.

Glutenfrie bananvafler

Udskriv Pin
2
|
20 min

Ingredienser

  • 1 moden banan
  • 3 store æg
  • 0,5 dl fløde eller kokosmælk
  • 1 dl glutenfrie havregryn (kan erstattes af Pofiber for færre kulhydrater)
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 0,5 tsk vaniljepulver

Sådan gør du

  • Blend banan, æg og fløde/kokosmælk sammen med stavblenderen, til alle klumper er væk.
  • Tilsæt de tørre dele og blend igen.
  • Opvarm vaffeljernet og steg vaflerne heri lidt efter lidt. Server med lækre toppings.

Noter

Hvilket vaffeljern bruger jeg?

Jeg har et Tefal Snack Collection, som er sådan et multijern, som man kan købe forskellige plader til. Jeg har både plader til hjertevafler, belgiske vafler (som jeg har brugt her), toast, panini etc.