Go Back
+ servings
Pebermyntepastiller med chokoladeovertræk - sukkerfri, mælkefri, low carb, LCHF, vegan, paleo. Opskrift her:

Pebermyntepastiller med chokoladeovertræk

Udskriv Pin
25
|
30 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hæld kokossmør i en skål og rør det godt rundt med en ske. Tilsæt kokosolie og rør det godt sammen.
  • Tilsæt SukrinMelis og pebermyntedråber og rør godt rundt.
  • Fordel den hvide pebermyntemasse i små klatter på et fad beklædt med bagepapir. Sæt hele balladen i fryseren og lad dem stivne godt.
  • Smelt chokoladen i vandbad. Tag chokoladen af varmen og lad den afkøle lidt.
  • Dyp de frosne mintpastiller heri med to gafler. Sæt dem tilbage på fadet. Sæt hele fadet i køleskab og opbevar dem der, til de skal serveres.