Ruller af hellefisk med avokado-edamame-fyld
Antal: 2
Udskriv
- 200 g røget hellefisk fra Royal Greenland
- 200 g edamamebønner optøede
- 50 g avokado
- 2 spsk cremefraiche 38%
- 1 lille håndfuld frisk persille eller anden urt, du kan lide
- 1 tsk citronsaft
- sorte sesamfrø til drys, valgfrit
Blend edamamebønner, avokado, cremefraiche, persille og citronsaft sammen til en cremet dip.
Der er to måder, du kan lave hellefiskrullerne på: Du kan skille skiverne ad og fordele en lille klat bønnedip på hver og så rulle den skive sammen.
Eller: du kan anrette alle skiverne af hellefisk i forlængelse af hinanden og så smøre bønnedippen i et tyndt lag ned langs midten. Herefter ruller du hele hellefiskerullen som du ville rulle sushi og skærer den ud i små ruller.
Drys med sesam på toppen og server som tilbehør til en grøn salat.
