Go Back
+ portioner
Ruller af hellefisk med avokado-bønnecreme - server som en lækker appetizer eller sammen med en stor grøn salat - low carb/LCHF opskrift

Ruller af hellefisk med avokado-edamame-fyld

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2
Udskriv

Ingredienser

  • 200 g røget hellefisk fra Royal Greenland
  • 200 g edamamebønner optøede
  • 50 g avokado
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 1 lille håndfuld frisk persille eller anden urt, du kan lide
  • 1 tsk citronsaft
  • sorte sesamfrø til drys, valgfrit

Sådan gør du

  • Blend edamamebønner, avokado, cremefraiche, persille og citronsaft sammen til en cremet dip.
  • Der er to måder, du kan lave hellefiskrullerne på: Du kan skille skiverne ad og fordele en lille klat bønnedip på hver og så rulle den skive sammen.
  • Eller: du kan anrette alle skiverne af hellefisk i forlængelse af hinanden og så smøre bønnedippen i et tyndt lag ned langs midten. Herefter ruller du hele hellefiskerullen som du ville rulle sushi og skærer den ud i små ruller.
  • Drys med sesam på toppen og server som tilbehør til en grøn salat.