Go Back
+ portioner
Bærmousse - lækker og sund dessert - kan fint laves med frosne bær - Opskrift her:

Bærmousse

Samlet tid: 4 timer
Antal: 6
Dejlig og sommerlig dessert med friske sommerbær.
Udskriv

Ingredienser

  • 400 g bær jeg brugte jordbær og hindbær
  • 2 spsk SukrinMelis reklamelink, evt. mere for en sødere version
  • 0,5 tsk vaniljepulver
  • 200 g flødeost naturel eller ricotta
  • 2,5 dl fløde
  • 5 blade husblas
  • lidt friske mynteblade til pynt

Sådan gør du

  • Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.
  • Kog bær sammen med SukrinMelis og vanilje. Lad dem afkøle.
  • Blend de afkølede bær sammen med flødeost/ricotta og husblas, som du har vredet vandet fra. Rør det hele sammen i en skål og sæt i køleskabet og lad den stivne.
  • Pisk fløden til blød flødeskum og vend forsigtigt flødeskummet ind i bærblandingen, til du har en ensartet masse.
  • Hæld bærmassen på små serveringsglas og lad dem køle i køleskab i minimum 4 timer inden servering.
  • Pynt med friske mynteblade inden servering.