Go Back
+ portioner
Kålsalat med asiatisk dressing og peanuts - opskrift på den lækreste asiatiske dressing, som du kan bruge til alle slags salater, der skal have et lidt eksotisk præg

Spicy kålsalat med asiatisk dressing og peanuts

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 8
Udskriv

Ingredienser

  • 400 g spidskål
  • 400 g lilla spidskål eller endnu et almindeligt, hvis du ikke kan skaffe de lilla
  • 250 g store gulerødder kan udelades for mere low carb version
  • 250 g sukkerærter

Asiatisk dressing

Drys

  • frisk koriander
  • 40 g saltede peanuts

Sådan gør du

  • Snit spidskål fint og hæld i en skål.
  • Riv gulerødderne og riv dem eller brug juliennejernet til at lave tynde strimler/spiraler. Læg i skålen til spidskål.
  • Blancher sukkerærterne hurtigt ved at overhælde dem med kogende vand og hurtigt efter overhælde dem med koldt vand. Skær dem i mundrette bidder.
  • Bland alle grøntsagerne godt sammen.
  • Rør dressingen sammen og vend den ind i salaten.
  • Drys med peanuts og frisk koriander inden servering.