Go Back
+ portioner
Lakseburger - opskrift på Low Carb lakseburger med guacamole og salsa

Low carb lakseburger med guacamole og salsa

Ret: Aftensmad
Køkken: TexMex, Mexicansk
Keyword: Low Carb, Laks, Familiemad, Hverdagsmad, Fisk, texmex, børn, avokado
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4
Kalorier: 527.3kcal
Udskriv

Ingredienser

  • 500 g laksefileter færøsk eller islandsk laks er at foretrække
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 tsk dijonsennep
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 stort æg
  • 1-2 tsk salt og friskkværnet peber

Topping

  • 1 portion guacamole
  • 400 g tomater store modne
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g rødløg finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • limesaft
  • 1 tsk salt
  • frisk koriander

Sådan gør du

  • Hak laksen til mellemfine tern og bland det med koriander, spidskommen, sennep, mayo, æg, salt og peber.
  • Form farsen til fire bøffer og steg dem på panden i ca. 4 minutter på hver side. De er lidt porøse, så vær forsigtig, når du vender dem.
  • Lav guacamolen efter denne opskrift.
  • Lav salsa ved at hakke tomaterne og blande dem med finthakket løg, hvidløg, salt, limesaft og frisk koriander. Lad evt. salsaen trække et par timer
  • Server laksebøfferne med guacamole, salsa og evt. med en bund/"bolle" i form af et spidskålsblad eller et salatblad.