Go Back
+ servings
Poke Bowl med tun og edamamebønner og stærk chilidressing

Poke bowl med tun, avocado og edamamebønner og stærk chilidressing

Udskriv Pin
1
|
30 min

Ingredienser

  • 130 g fersk tun
  • 1 spsk tamari glutenfri soja
  • 1 ½ tsk risvinseddike
  • 1 tsk sesamolie
  • ½ tsk chiliflager
  • 2 dl blomkålsris
  • 2 stængler forårsløg
  • ½ avocado
  • 50 g edamamebønner optøede
  • lidt agurk
  • evt. tangsalat kan købes hos fiskehandleren eller udelades
  • sesamfrø til drys
  • chilimayo mayo rørt med paprika og chili eller lidt sriracha, selvom den indeholder lidt sukker ;-)
  • ekstra tamari
  • evt. lidt lime til at squeeze over

Sådan gør du

  • Skær tunen i tern og kom det i en frysepose
  • Bland en marinade af tamari, risvinseddike, sesamolie og chiliflager og hæld den over tunen. Lad tunen marinere lidt, gerne i et par timer
  • Skær avocado og agurk i tynde skiver eller i tern
  • Anret din Poke Bowl med blomkålsris i bunden (stænk evt. lidt tamari over) og anret så tunen, avokado, hakkede forårsløg, tangsalat og edamamebønner ovenpå.
  • Drys med sesamfrø og server med ekstra tamari og chilimayo