Go Back
+ servings
Jordbærtærte - opskrift på lækreste små jordbærtærter med mascarpone-vaniljecreme. Glutenfri og sukkerfri opskrift.

Små jordbærtærter

Udskriv Pin
6
|
1 t

Ingredienser

Tærtebunde

Fyld

  • 50 g mørk chokolade
  • 200 g mascarpone evt. den hjemmelavede!
  • ¼ tsk vaniljepulver
  • 1-2 spsk SukrinMelis reklamelink
  • Evt en smule fløde
  • Friske jordbær

Sådan gør du

Tærtebunde

  • Bland alle ingredienserne til bunden sammen til en homogen masse. Lad den hvile i ca. 30 minutter i køleskabet.
  • Opvarm ovnen til 180 grader.
  • Tryk dejen ud i de smurte forme og bag dem i ca 15 minutter (længere hvis du laver én stor tærte), til de er gyldne og sprøde. Lad kagerne køle helt af.

Fyld

  • Smelt chokoladen og pensl den ovenpå bundene. Stil kagerne på køl et øjeblik, til chokoladen er stivnet.
  • Bland mascarpone sammen med SukrinMelis, vaniljepulver og evt. en smule fløde. Smag til.
  • Kom mascarponecremen i en sprøjtepose og fordel den ovenpå tærtebundene.

Pynt

  • Pynt med jordbær og server.