Go Back
+ servings
Bedste roastbeef opskrift - sådan får du den absolut bedste og møreste roastbeef

Sådan laver du den bedste roastbeef

Ret: Aftensmad
Samlet tid: 1 time
Antal: 5 personer
Kalorier: 206.84kcal
Udskriv

Ingredienser

  • 800 g roastbeef
  • salt og friskkværnet peber
  • smør til stegning
  • stegetermometer

Sådan gør du

  • Brun roastbeefen grundigt på panden i smør og krydr den godt med salt og peber.
  • Opvarm ovnen til 100 grader (alm. ovn).
  • Læg roastbeefen i et smurt ovnfast fad med stegetermometer i og tag den ud, når har en centertemperatur på 50-52 grader. I min nuværende ovn tager det 30-40 minutter. I min gamle ovn ca. 1 time. Så meget kan det altså variere fra ovn til ovn så brug det termometer!
  • Tag ud, lad hvile lidt og skær så lækre skiver af den.