Go Back
+ servings
Kakaomousse - sukkerfri og perfekt til dig, der spiser LCHF, Low Carb eller keto

Kakaomousse

Udskriv Pin
6 personer
|
30 min

Ingredienser

  • 2 dl double cream fløde 50% - du kan også bruge almindelig piskefløde
  • 100 g flødeost naturel
  • 3 spsk fibersirup gold reklamelink
  • ½ tsk vanillepulver
  • 1 knsp salt
  • 2 spsk kakaopulver en anelse mere, hvis du bruger raw kakaopulver (reklamelink)
  • 1 spsk espressokaffe/stærk kaffe kan udelades

Sådan gør du

  • Pisk fløden til let skum med vanillepulveret.
  • Pisk flødeosten i en skål for sig (evt. med en sjat fløde) sammen med kakaopulver, kaffe, salt og fibersirup og vend eller pisk flødeosteblandingen ind i flødeskummet.
  • Lad moussen hvile et par timer på køl inden servering. Server gerne med lidt friske bær for at give et lidt frisk modspil til den fede mousse.