Go Back
+ servings
Vegetarbøffer - opskrift på lækre linsebøffer med bid, som selv kødspisere vil kunne lide

Vegetarbøffer - opskrift på linsebøffer med bid

Ret: Aftensmad, Tilbehør, Frokost
Keyword: Vegetar
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 10 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 4 dl kogte grønne linser
  • 4 æg
  • ½ dl fløde
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 stort finthakket løg
  • 1 revet squash
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk cayennepeber
  • 3 spsk Pofiber
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 1 tsk guargummi kan udelades
  • 1 tsk chiliflager
  • godt med salt og friskkværnet peber
  • Smagsneutral kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen og lad dejen hvile i 10 minutter, til den tykner en anelse.
  • Varm en pande med rigelig olie op
  • Kom klatter af dej på panden og steg et par minutter på hver side, til de er gyldne.
  • Server med en god kålsalat og måske en lækker dip so aioli eller chili-mayo eller hvad med fx den lækre dip lavet af grillet blomkål og hvidløg?