Go Back
+ servings
Kylling i svampesauce - opskrift på mør kylling med svampe

Kylling i svampesauce

Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Keyword: Kylling, sauce
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
Kalorier: 654.8kcal
Udskriv

Ingredienser

  • 1000-1200 g kyllingelår
  • 500 g svampe fx markchampignon
  • rosmarin og timian frisk eller tørret
  • 3 dl hvidvin alternativt kyllingebouillon
  • 3 dl fløde
  • smør eller kokosolie til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • godt med bredbladet persille

Sådan gør du

  • Brun kyllingelårene godt af på alle flader i lidt smør eller kokosolie i en sauterpande, til skindet har taget godt med farve. Læg kyllingen til side.
  • Skær svampene i kvarte og brun dem i smør.
  • Hæld hvidvin på panden og kom kyllingelårene tilbage på panden med skindsiden opad.
  • Tilsæt krydderurter, salt og peber og lad kyllingen simre i 20 – 30 minutter.
  • Hæld fløden på og lad det simre ydereligere 15 minutter til saucen er tyknet en smule, og kyllingen er gennemstegt.
  • Server med masser af bredbladet persille.