Go Back
+ portioner
Cuvette - steg din cuvette perfekt mør med langtidsstegning

Langtidsstegt cuvette - sådan steger du den perfekte cuvette

Samlet tid: 1 time 20 minutter
Antal: 6
Udskriv

Ingredienser

  • 1 kg cuvette beregn 150-200 g pr. person
  • 1 spsk salt
  • rosmarin eller hvidløg
  • smør eller kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Rids skindsiden i grove tern og gnid stegen godt med salt (og evt. hvidløg/rosmarin) hele vejen rundt.
  • Brun den kort på en meget varm pande i lidt smør eller kokosolie, så den får en brun stegeskorpe.
  • Opvarm ovnen til 100 grader.
  • Sæt cuvetten i ovnen i et ovnfast fad og steg den, til den har en centertemperatur på 50-60 grader. I min ovn tager det ca. 1 time og 20 minutter.
  • Tag ud, lad hvile lidt og skær den herefter op. Nyd synet af dit flot stegte kød!