Go Back
Kirsebærsauce - opskrift på hjemmelavet kirsebærsauce med meget mindre sukker

Kirsebærsauce til risalamanden

Udskriv Pin
|
30 min

Ingredienser

  • 500 g udstenede kirsebær frosne eller friske
  • 2 dl vand
  • 2 spsk SukrinMelis reklamelink
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 dl kirsebærvin kan udelades
  • 1 dl clementin- eller appelsinsaft
  • evt. lidt citronsaft
  • ca. 2 tsk arrowroot reklamelink, eller Maizena
  • evt. lidt mandelessens

Sådan gør du

  • 1. Kom kirsebær i en gryde med vand, kirsebærvin, clementin/appelsinsaft og vaniljepulver og kog op.
  • Lad det simre i ca. 15 minuter ved svag varme.
  • Smag til med SukrinMelis og evt. citronsaft og mandelessens.
  • Udrør arrowroot i lidt koldt vand og rør det i kirsebærsaucen lidt efter lidt, så det ikke bliver for tykt.
  • Varm op til kogepunktet og tag gryden af varmen.