Gå tilbage
+ portioner
Kirsebærsauce - opskrift på hjemmelavet kirsebærsauce med meget mindre sukker

Kirsebærsauce til risalamanden

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 6
Udskriv

Ingredienser

  • 500 g udstenede kirsebær frosne eller friske
  • 2 dl vand
  • 2 spsk SukrinMelis reklamelink
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 dl kirsebærvin kan udelades
  • 1 dl clementin- eller appelsinsaft
  • citronsaft
  • 2 tsk arrowroot eller Maizena
  • lidt mandelessens kan udelades

Sådan gør du

  • Kom kirsebær i en gryde med vand, kirsebærvin, clementin/appelsinsaft og 
    vaniljepulver og kog op.
  • Lad det simre i ca. 15 minuter ved svag varme.
  • Smag til med SukrinMelis og evt. citronsaft og mandelessens.
  • Udrør arrowroot i lidt koldt vand og rør det i kirsebærsaucen lidt efter lidt, 
    så det ikke bliver for tykt.
  • Varm op til kogepunktet og tag gryden af varmen.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem