Go Back
+ servings
Vaniljekranse - glutenfri, sukkerfri og Low Carb opskrift

Vaniljekranse - glutenfri og Low Carb opskrift

Udskriv Pin
40 stk
|
30 min

Ingredienser

  • 200 g blødt smør
  • 100 g SukrinMelis reklamelink
  • korn fra 1 vaniljestang
  • 1 æg
  • 250 g mandelmel reklamelink
  • 1 tsk guargummi kan udelades men giver god "sprødhed"

Sådan gør du

  • Pisk smør med Sukrin.
  • Pisk resten af ingredienserne i, til du har en homogen masse.
  • Kom den i en sprøjtepose med stor stjernetylle og lav små kranse og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Opvarm ovnen til 150 grader varmluft og bag vaniljekransene i ca. 15-17 minutter, til kagerne er let gyldne.
  • Lad dem køle af inden servering. Opbevar i kagedåse.