Go Back
+ servings
Grønne bønner med brunet smør og mandler

Grønne bønner med brunet smør og mandler

Ret: Tilbehør
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 3
Udskriv

Ingredienser

  • 500 g grønne bønner
  • 50-100 g smør
  • 50 g mandelflager eller hakkede mandler
  • havsalt eller flagesalt

Sådan gør du

  • Smelt smørret på en pande til det bruner.
  • Kom mandlerne på panden og rist dem kort i smørret til de bliver lysebrune (det går stærkt)
  • Damp bønnerne i en gryde i et par minutter eller læg dem i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem ligge der et par minutter og dræn herefter vandet fra i en si.
  • Anret bønnerne på et fad og hæld smør  over eller server det ved siden af til selvbetjening.
  • Drys mandler over bønnerne ved servering og drys også med havsalt.