Gå tilbage
+ portioner
Friske salatruller med kylling og peanutbuttersovs - lækker LCHF / Keto opskrift på friske forårsruller

Salatruller med kylling og peanutbutterdip

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 2
Udskriv

Ingredienser

Peanutbutterdip

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i mindre tern.
  • Lav en marinade af tamari, sesamolie og limesaft.
  • Kom kyllingen i en skål, hæld marinaden over, lad det gerne marinere i mindst 30 minutter Gerne længere, hvis du har tiden til det.
  • Steg kyllingen til den er gennemstegt sammen med marinaden.
  • Tag nogle af de store salatblade fra, fordel kylling, avokado, mynte, forårsløg og agurk i midten på bladet, og rul dem sammen så stramt som muligt.
  • Lav en dip af peanutbutter, tamari, vand, limesaft, chili og evt. lidt sødning for afrunding
  • Server rullerne med dippen - drys evt. lidt tørristede sesamfrø over inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem