Go Back
+ servings
Balsamicomarineret kylling med bruschetta topping. Dejligt, velsmagende italiensk-inspireret aftensmad

Balsamicomarineret kylling med bruschetta topping

Ret: Aftensmad
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 2
Udskriv

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2-3 spsk rød balsamicoeddike
  • 1 fed revet hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • ½ tsk salt
  • ¼ tsk peber
  • 4 spsk olivenolie
  • 150 g tomater skåret i tern
  • 1 lille finthakket rødløg
  • 1 fed revet hvidløg
  • 1 håndfuld friskhakket basilikum
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
  • Kom kyllingefileterne i en pose eller i en skål og hæld 2/3 af marinaden over, lad det trække i køleskabet i mindst 30 minutter, men gerne i op til et par timer.
  • Bland ingredienserne til bruschettaen sammen og lad den trække i køleskabet indtil servering
  • 4. Steg kyllingefileterne på en grill eller pande til de er gennemstegte.
  • Hæld resten af marinaden over ved servering og top med en god skefuld bruschetta.
  • Server evt. med en portion letkogte grønne  bønner og lidt olivenolie til.