Go Back
+ servings
Pæretærte - opskrift på glutenfri pæretærte uden raffineret sukker

Pæretærte

Ret: Dessert, Kage
Keyword: Low Carb, Glutenfri
Samlet tid: 1 time
Antal: 8
Udskriv

Ingredienser

Tærtebund

  • 120 g mandelmel reklamelink
  • 60 g koldt smør i tern
  • 2 spsk Pofiber reklamelink
  • 1 æg
  • 1 tsk Guargummi kan udelades men gør dejen nem at arbejde med
  • 2 spsk Sukrin Gold reklamelink
  • 1 knsp salt

Fyld

Sådan gør du

  • Saml alle ingredienserne til dejen hurtigt til en homogen masse.
  • Pak dejen ind og lad den hvile i ca. 30 minutter.
  • Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir eller mas den bare ud i en tærteform (ca. 22 cm) med fingrene.
  • Pisk smør og Sukrin til en luftig masse i en skål.
  • Rør mandelmel, æg, vaniljepulver og evt. mandelessens i og fordel fyldet ovenpå bunden.
  • Skræl pærerne, halver dem og fjern kernehuset og skær pærerne i skiver på tværs.
  • Fordel pærerne ovenpå bunden.
  • Opvarm ovnen til 150 grader og bag tærten i ca. 20 minutter, til den er gylden og sprød.
  • Lad tærten afkøle inden du skærer den ud og server den med en god klat creme fraiche.