Go Back
+ servings
Ferrero Rocher barer - opskrift på Ferrero Rocher med mindre sukker

Ferrero Rocher barer

Udskriv Pin
10
|
30 min

Ingredienser

  • 50 g hakket mørk chokolade
  • 150 g hasselnøddesmør reklamelink
  • 80 g ristede hakkede hasselnødder (+ evt. lidt ekstra til drys)
  • 1 spsk Fibersirup Gold reklamelink
  • ½ dl fløde
  • 1 knsp salt
  • 30 g kokosfibermel reklamelink
  • 200 g mørk chokolade til overtræk

Sådan gør du

  • Smelt de 50 g chokolade over vandbad.
  • Bland den smeltede chokolade sammen med hasselnøddesmør, ristede og hakkede hasselnødder, Fibersirup, fløde, kokosfibermel og salt i en skål.
  • Smag massen til om den er, som du kan lide den. Tilsæt ekstra sødning, hvis du synes (men husk at der også kommer sød smag fra chokoladeovertrækket)
  • Fordel massen i et fad beklædt med bagepapir og pres massen godt sammen, den skal være ca. 1 cm tyk over det hele. Glat den med en dejskraber.
  • Stil massen på køl i nogle timer, til den er helt fast.
  • Skær massen ud i den ønskede størrelse.
  • Hak de 200 g chokolade og smelt 2/3 dele over vandbad. Tag skålen af varmen og rør det sidste chokolade i og lad det smelte ind i den varme chokolade.
  • Overtræk barerne med chokolade ved at dyppe dem i den smeltede chokolade med to gafler. Sæt dem på et fad beklædt med bagepapir og drys evt. med hakkede ristede hasselnødder over dem.
  • Stil barerne på køl til chokoladen er stivnet og server, når du er klar.