Go Back
+ servings
Rødkålssalat med rødbede og hasselnødder - dejlig frisk salat med rødkål til juleaften

Rødkålssalat med rødbede og ristede hasselnødder

Udskriv Pin
4
|
20 min

Ingredienser

  • 400 g rødkål
  • 200 g rødbede
  • 50 g granatæblekerner
  • 3 store dadler gerne medjool - men kan udelades
  • 50 g ristede afskallede hasselnødder
  • olivenolie
  • evt. citronperler kan udelades og udskiftes med olie/eddikedressing

Sådan gør du

  • Snit rødkålen fint, gerne på mandolinjern
  • Skær rødbederne i tynde strimler eller skiver.
  • Skær dadlerne i helt små tern.
  • Bland rødkål, rødbede, granatæblekerner (gem lidt til pynt) og dadler sammen i en skål med lidt olivenolie.
  • Rist hasselnødderne på en tør pande, til de begynder at dufte. Lad dem afkøle og hak dem groft.
  • Drys de ristede nødder og granatæblekerner på toppen af salaten. Og drys evt. citronperler over også.