Go Back
+ servings
Chokoladetrøfler med julekrydderier

Chokoladetrøfler med julekrydderier

Udskriv Pin
20 stk
|
20 min

Ingredienser

  • 200 g hakket mørk chokolade
  • 2 dl piskefløde
  • 1 spsk smør
  • 1 knsp salt
  • 1,5 tsk kanel
  • 3/4 tsk kardemomme
  • kakaopulver til overtræk

Sådan gør du

  • Hæld fløden i en lille gryde og varm den op til lige under kogepunktet.
  • Kom chokolade og smør op i gryden og tag den af varmen. Rør til chokoladen er smeltet, og du har en homogen masse.
  • Rør krydderierne i og hæld chokolademassen i en form beklædt med bagepapir eller i en lille skål.
  • Stil det på køl i et par timer, til chokoladen er stivnet.
  • Form massen til små kugler og tril dem fx i kakaopulver. Det er lidt en fedtet affære men resultatet er det hele værd.
  • Opbevar chokoladetrøflerne i køleskab.