Go Back
+ portioner
Fyldte svampe med chorizo og ost - KETO - LCHF - Low carb

Fyldte svampe med chorizo og ost

Ret: Tilbehør
Køkken: Spansk
Keyword: Low Carb, Gæstemad, LCHF, tilbehør, svampe, aftensmad, ost, chorizo
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 6
Kalorier: 296.63kcal
Udskriv

Ingredienser

  • 400 g portobellosvampe ca. beregn 1 stk pr person
  • 50 g løg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 75 g soltørrede tomater
  • 100 g chorizo
  • 150 flødeost naturel
  • ½ dl fløde
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • ¼ tsk cayennepeber
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk smør til stegning
  • 50 g parmesan
  • 50 g mozzarella
  • 1 spsk persille hakket
  • 1 spsk basilikum hakket

Sådan gør du

  • Fjern stokken fra svampene og hak dem fint (altså stokkene).
  • Sauter hakkede svampestokke, løg og hvidløg i smør i et par minutter uden at det tager farve.
  • Hak tomaterne og chorizoen og kom dem på panden og svits dem med i et par minutter.
  • Tilsæt flødeost og fløde og rør det sammen til det smelter.
  • Tilsæt krydderier og ost og rør til det er en smeltet masse
  • Rør krydderurterne i til sidst og smag til med salt og peber.
  • Fyld massen i svampene.
  • Opvarm ovnen til 200 grader og bag de fyldte svampe i ca. 20 minutter, til de er gyldne og svampene møre.