Go Back
+ servings
Ostevafler med spinat toppet med røget laks, cremefraiche , rødløg og dild. Dejlig sund og mættende frokost.

Ostevafler med spinat

Udskriv Pin
5
|
30 min

Ingredienser

  • 4 æg
  • 1 spsk cremefraiche 38%
  • 1 håndfuld friske spinatblade
  • lidt friske basilikumblade
  • 1-2 tsk salt
  • evt. 1 drys tørret oregano
  • 150 g revet mozzarella eller anden ost
  • 0,5-1 dl Pofiber

Sådan gør du

  • Blend æg med cremefraiche, spinat, basilikum, salt og oregano, til du har en grøn masse.
  • Rør Pofiber og revet ost ud i den grønne dej.
  • Opvarm vaffeljernet.
  • Bag vaflerne en af gangen. Det er vigtigt, at du bager vaflerne længe nok, så de uden problemer slipper vaffeljernet.

Noter

Jeg har et Tefal Snack Collection og her bager jeg vaflerne, indtil den lyser grøn. Det tager længere tid end man tror. Men derfor har jeg aldrig problemer med at få vaflerne til at slippe jernet.