Gå tilbage
+ portioner
Skinkeruller med ricotta og spinat

Skinkeruller med ricotta og spinat

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2
Udskriv

Ingredienser

  • 150 g skinke
  • 150 g ricotta
  • 75 g revet ost fx mozzarella eller emmentaler
  • chiliflager
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk citronsaft
  • 100 g spinat
  • smør til stegning
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Steg spinaten på en pande i lidt smør, til den akkurat falder sammen. Krydr med salt, peber og chili. Sæt til side.
  • Bland ricotta med krydderier, revet ost og smag til med citronsaft i en skål.
  • Rør spinaten i osteblandingen.
  • Fordel en god skefuld af blandingen på skinkestykkerne og rul dem sammen.
  • Læg skinkerullerne i et smurt ovnfast fad og bag dem i  ca. 15 minutter, til osten er smeltet og skinken har fået lidt farve i kanterne.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem