Go Back
+ portioner
Æggekage med bacon og purløg - opskrift på en dejlig klassisk æggekage. Den perfekte KETO frokost.

Æggekage med bacon og purløg

Ret: Frokost, Morgenmad
Køkken: Dansk
Keyword: Familiemad, Hverdagsmad, Frokost, børn, Morgenmad, Æg, Bacon, æggekage
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4
Kalorier: 387.42kcal
Udskriv

Ingredienser

  • 10 æg
  • 1 dl fløde
  • 1-2 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g bacon i skiver
  • 1 bundt purløg
  • 200 g cherrytomater

Sådan gør du

  • Pisk æggene godt sammen med fløde, salt og peber.
  • Steg baconen sprød på en pande og læg det til side på køkkenrulle.
  • Behold stegefedtet på panden og hæld æggemassen på.
  • Lad æggekagen sætte sig en anelse og kom tomaterne på (tomaterne kan også serveres ved siden af i stedet).
  • Sæt panden i ovnen og bag den færdigt ved 180 grader i ca. 10 minutter.
  • Server med masser af purløg og den sprøde bacon.