Go Back
+ servings
Blomkålsbearnaise - opskrift på den klassiske sovs - med indbygget grønt

Blomkålsbearnaise

Ret: Sauce, Sovs
Køkken: Fransk, Dansk
Keyword: Keto, Low Carb, Gæstemad, LCHF, tilbehør, sauce
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 6
Kalorier: 303.38kcal
Bearnaise - bare endnu nemmere og med et ekstra skud grønt.
Udskriv

Ingredienser

  • 300 g blomkål
  • 200 g smør
  • 4 æggeblommer
  • 1 spsk bearnaiseessens (jeg køber det færdigt)
  • 2 spsk estragon friskhakket
  • 1 tsk salt smag til
  • 0,5 tsk hvid peber

Sådan gør du

  • Kog blomkål mørt i en lille gryde, ca. 7 minutter.
  • Hæld vandet fra og blend blomkålsbuketterne med stavblender sammen med bearnaiseessens.
  • Tilsæt æggeblommer og blend igen.
  • Smelt smør i en gryde.
  • Hæld smør i blenderglasset i en tynd stråle og blend samtidig (som hvis du lavede mayo).
  • Rør hakket estragon i og smag til med salt og peber.